lördag 11 oktober 2008

kvällstänk

tänktänktänk.
varför tänker man alltid mer på kvällen? lever tänkare nattetid för att dagar är till för fysiskt arbete o organisering av de liv man funderat eller borde ha funderat ut på natten?

jag tänker att jag är mindre ensam i sällskap av en god vän. att musik är en bra sak. att choklad är godare än kaviar o att tv kanske borde börja sända bra skit innan Piratebay o McDonalds tar över världen.

jag tänker lite på att man är så liten i det stora hela. o ändå störst av alla i sin egen värld. hur kan alla vara mest o ändå ingen i jämförelse? o hur kan kända människor som är så okända för de vanliga, göra så stort intryck, utan att egentligen kännas till? o varför? konstig värld för en Puh.

kvasiintelektuell är ett konstigt uttryck. människor vill väl ändå vara både smarta o äga en form av självdistans. man är bara för betraktaren vad betraktaren väljer att se, o för sig själv vad man väljer att vara. man kan liksom låtsas till sig vilken titel som helst. men jag låtsas bara ibland. är ingen skådespelare utan gillar bara att ibland dansa runt i mer eller mindre övertänkta kvasiintellektuella teorier om choklad, okänningar o tänk. en skopa salt kan ibland behövas.

good night you kings and queens.
snipp snapp snut, o fortsättning följer..

Inga kommentarer: